Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Klaar voor nieuwe wegen - Verken de natuur!

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, wereldwijd bekend om hun kwaliteitskleding en accessoires voor de alpinesport, heeft zich tot doel gesteld alles in het werk te stellen om het leven op onze planeet te beschermen. Hierin investeert Patagonia veel tijd en moeite met de ontwikkeling van duurzame producten en ze doneren minstens 1% van hun omzet aan milieuorganisaties over de hele wereld. Hiernaast moedigen ze anderen aan om hetzelfde te doen. Want alleen samen kunnen we onze unieke natuur voor toekomstige generaties behouden!
Ontdek nieuwe producten van Patagonia

Nieuwe duurzaamheid voor de Nano Puff

Hoewel de populaire Nano Puff-serie er misschien hetzelfde uitziet, verbeterd Patagonia voortdurend hun duurzaamheidsprocessen: het recycling percentage is verhoogd, de ontwerpverbeteringen verminderen afvalproducten en de emissies zijn ook drastisch verminderd. Ook is de isolatie in de 2020 Nano Puff veranderd in de 100% gerecyclede PrimaLoft Gold Isolation Eco.

R1® AIR - zigzag-fleece voor inspannende activiteiten

Met zijn zigzagstructuur, biedt R1® AIR je warmte en ademend vermogen. Zo kun je met volle teugen genieten van je activiteiten in de bergen, zelfs bij koude temperaturen. Het lichte en sneldrogende fleece is bovendien gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Milieu- en sociale verantwoordelijkheid van Patagonia

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard is de oprichter van Patagonia en heeft samen met Craig Mathews in 2002 de organisatie "1% for the Planet" opgericht. Dit is een internationaal netwerk van bedrijven, die zich ertoe verplichten om één procent van hun jaarlijkse omzet te doneren aan de bescherming van het milieu. Sinds de oprichting in 1985 ondersteunt het merk Patagonia jaarlijks verschillende milieuorganisaties met één procent van hun omzet of 10 procent van hun winst; afhankelijk van welk bedrag het hoogste is. Tot 2019 is er een indrukwekkende 89 miljoen dollar aan donaties in natura en geld ingezameld. Het doel van deze vzw is om andere bedrijven en particulieren te motiveren om hun eigen bijdrage te leveren aan de bescherming van het milieu.

Tijd om te heroverwegenWat is er zo speciaal aan recycling bij Patagonië?

Duurzame productie is essentieel om te voorkomen dat we de hulpbronnen van de aarde overmatig benutten en verspillen. Om ten volle van de natuur te kunnen blijven genieten, heeft Patagonia er een prioriteit van gemaakt, om het milieu te beschermen en om 100% gerecycleerde en hernieuwbare materialen te gebruiken in hun producten. Materiaalontwerpers en het hele ontwikkelingsteam werken voortdurend aan het creëren van duurzame producten uit gerecycleerde en hernieuwbare materialen.

Patagonia

633 Producten
Sorteren